Om Oss

Om Oss

Julen är en speciell tid på året och en verklig levande julgran gör julen ännu mer speciell.

Det gör att ditt hem verkligen luktar jul och högtid. En riktig julgran är en tradition för de flesta familjer i Sverige och när du har provat kommer du aldrig att gå tillbaka till en konstgjord. 

 

Den riktiga klippta julgranen utstrålar lukt och träkänsla som gör din jul till en tid att minnas. Bara lukten av våra julgranar gör att vi minns de goda juletiderna. Kvalitet är viktigt för oss.

 

Som ledande julgransodlare och distributör av julgranar är vi stolta att erbjuda bästa kvalitet och pris på våra värdefulla träd. Vi känner våra kunders behov. Julgransservice har funnits sedan 1987 och var en av de första julgransodlarna i Halland. Vår Julmarknad finns på Gärdet, Stockholm (Hitta Hit)

 

Våra granar är alltid fräscha och eftersom du själv kan välja ditt eget träd blir du alltid nöjd med ditt val.

 

Vi är fast beslutna att leverera hög kvalitet i allt vi gör. Vår personal vet hur speciell julen är och vi är glada när du blir nöjd. Känn dig trygg!, du får enastående produkter och tjänster.

 

Kom in i julstämningen i år och överraska din familj eller anställda med en riktig julgran från Julgransservice

Vi har INTE bara julgranar, utan ett stort sortiment av juldekorationer, belysningar, kransar julkorgar, granris och mistlar.

 

(Vi hyr ut jultillbehör för alla dina behov)

 

Julmarknadens öppettider (Gärdet) 

Alla Dagar: 07.00-19.00. Från 12:e Nov - 23:e Dec - Nå oss på: 08-664 23 00

 

Betala gärna med: Swish, Bankgiro, Plusiro, Faktura eller Bankkonto

GDPR - Ger dig som individ ett antal rättigheter. Du har t.ex. rätt att på olika sätt få information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter. Information om detta finns i dessa allmänna villkor och integritetspolicy och du kan också vända dig till oss för att efterfråga information. När du använder denna webbplats är vi personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter du lämnar till oss i till exempel kontaktformulär. Det innebär vi har ansvar för att behandla dina personuppgifter enligt kraven i GDPR. Vi kommer tillhandahålla dataportabilitet. Dataportabilitet innebär att du har rätt att få ut, och du kan därefter också använda, dina personuppgifter på något annat håll.

Du har rätt att få din data raderad. Kontakta oss så tar vi bort all information vi har lagrad om dig.

Några av våra kunder

Bankgirot: 5498-3796 | Plusgirot: 643 90 19-8 | Handelsbanken: 6124 295 363 142 | Swish: 123 299 4010

 

info@julgransservice.se | www.julgransservice.se | Tel: 08-664 2300 | Lindarängsvägen, 11542 Gärdets Sportfält